Ég veled Eonas!

Ég veled Eonas!

Vásárlóink egyik nagy kedvencét, a krétai Eonas olívaolajat a jövőben nem találjátok meg a kínálatunkban. A meglévő mennyiség elfogyott, a termelő pedig a jövőben nem exportál, helyben eladja a megtermelt mennyiséget.

Ezzel a mi életünkben is lezárult egy korszak, hiszen az Eonas volt az első, nem isztriai olívaolajunk. Krétán elsőként a Kapsanakis olívafarmot látogattuk meg, itt tanultunk arról, hogy 800 éves fákról is megfelelő mennyiségű és minőségű olívabogyót szüretelnek Krétán. 

Ha jó minőségű extra szűz olívaolajat szeretnél használni a jövőben az Eonas helyett, akkor a szintén krétai Biolea Estate termékünket ajánljuk.

Mi szól a Biolea mellett? Enyhe aromája ugyanúgy alkalmassá teszi mindennapi használatra - sütésre, főzésre egyaránt - mint eddig az Eonast. Ráadásul a Biolea bio-organikus olívaolaj, magas polifenol tartalma miatt az egészségedre is jó hatással lesz. Friss, enyhén fűszeres aromája saláták, tészták, húsos vagy zöldséges ételek, bruschetta ízesítésére is kiváló, de pirítósra vagy friss kenyérre csepegtetve is nagyon finom.

Ha csak egy fajta olívaolajat szeretnél otthon tartani, akkor a legjobb választás a Biolea Estate: főzni, sütni és kész ételeket ízesíteni egyaránt tudsz vele.

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.